Zeytinyağı Saçlarıma İyi Gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Zeytinyağı saç bakımı kadınlar kulübü zeytinyağı saç bakım yorumları hamilemiyim forum'da.​

Zeytinyağının saçlara çok iyi geldiğini ve saçları beslendiğini duydum ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Deneyip faydasını gören varsa bana tavsiye eder misiniz? Zeytinyağının saça faydaları saça getirisi nedir merakla bekliyorum yorumlarınızı. Acaba zeytinyağı şu markette olanlardan kullanabilir miyim? Ya da kullanırken içine bir şey eklemem gerekir mi tek başına kullanmak daha mı iyi.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Zeytinyağının faydalarını bilmeyen yoktur sanıyorum. Saçlara da inanılmaz olumlu faydaları var. İlk önce besleyici olması saçlara derinden bakım yapması ile önemli yere sahip. Ama şunu belirtmeliyim ki hakiki zeytinyağı bulman daha iyi olur diye düşünüyorum. Direkt de saçlarına sürebilirsin ama saçlarından kolayca sıyrılıp akması için öncelikle zeytinyağını biraz ısıt ılık bir şekilde saçlara sürdüğünde saçlarını yıkarken daha kolay temiznecektir. İnan bana kuaföre gidip o kimyasal işlemlere maruz bırakmak yerine evde kendin zeytinyağı ile harika bakım yapabilirsin saçlarına. Kısa zamanda da faydalarını görmeye başlarsın. Zeytinyağı maskesi ile bakım yapabilirsin. Zeytinyağı maskesini de dilersen adım adım anlatabilirim sana. Bir miktar zeytinyağı içine biraz badem yağı biraz da hint yağı ile saçlarına gerekli besleyici maskeyi hazırlayabilirsin. Hepsini karıştırıp saçlarına sürebilirsin. 20 dk kadar bu maskeyi saçlarınızda bekletin sonra ılık su ile yıkayın. Hint yağının saçlara ne kadar fayda sağladığını da söylemek isterim ki aşağıdaki linkten ilgili yazıya ulaşabilirsin.


Bayanlar için önemli olan saçları için önemli bir yazı olduğunu düşündüğüm. Saç çıkaran yağlar yazımızın linkini hemen aşağıda sunuyorum. Bunun yanında saç çıkaran yağlar zeytinyağı, badem yağı, hint yağı, hindistan cevizi yağı, jojoba yağı gibi yağları da tercih edebilirsiniz.

 
Üst