Zona hastalığında banyo yapmak doğru mu?

S

sorumvar

Member

Zona hastalığında banyo yapılabilir mi kadınlar kulubü zona hastalığı nedir hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar büyükbabama biz bakıyoruz ben de torun oluyorum vücudunda vazı kabarcıklar çıktı doktora götürdük ve zona hastalığı olduğu söylendi merak ediyoruz da bu durumu yaşayanlar var mı? Sizler neler yaptınız nasıl tedavi ettiniz. Doktorumuz birkaç krem verdi ama sizler neler yaptınız merak ediyorum. Ayrıca zona hastalığında banyo yapılabilir mi? Nasıl banyo yapılmalı acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Zona hastalığı deride kabarcıkların oluşması bu kabarcıkların ağrılı ve acı verebilir. Zona hastalığı her yaşta görülebilen bir rahatsızlık olsa da genellikle ileri yaşlarda görülen bir cilt hastalığıdır. Zona hastalığı geçmişte su çiçeği hastalığını geçiren her insanda geçirme durumu söz konusudur. Zona hastalığı 2-3 hafta sonra kendiliğinden geçebilse de kremlerle daha hızlı iyileşme süreci görülebilir. Banyo konusuna gelince banyonun suyunun sıcak olmaması önemlidir soğuk soğuğa yakın su ile yıkanmak kabarcıkları hafifletir ağrılarını dindirir. Kişi stresten uzak durmalı bu hastalığa sahip kişiler. Kırmızı kabarcıklı ağrılı döküntüler acı verebilir doktorunuzun verdiği kremleri düzeni kullanın ağrıları hafifletecektir.

Cilt hastalıklarından bahsetmişken gül hastalığı hakkında da bilgi almak önemli diye düşünüyorum. Sizin ya da misafirlerimizin ilgisini çekebilir diye düşünerek ''gül hastalığı nasıl geçer'' yazımızı linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst