Beta HCG testi örneği

Beta hcg testi örneği – Beta hcg testinden hamile olduğumuzu nasıl anlarız ? Kanda gebelik haftası değerleri ?

Biz annelerin ve anne adaylarının daha dğrusu tüm kadınların en büyük özelliğidir sabırsızlanmak. Özellikle hamilemiyim değilmiyim gibi süreçleri araştırırken hep bu aralar netten bakarız her şeye. Yada sağdan soldan sorarız. Şimdi BETA HCG testi yaptırıp ta eline alanlar hamile kaldıklarını nasıl anlayacaklar nasıl anlarlar ? Bunun için sizlere bir adet test örneği sunmak istiyoruz hanımlar.

Aşağıdaki teste bakarak hamilemisiniz değilmisiniz anlayabileceksiniz.

Yukarıdaki tablolardan anlamayan arkadaşlarımız, lütfen konuda belirttiğimiz HCG mIU/ml değerlerinizi yazın bizlerde sizlere hamilelik durumu olup olmadığnı, var ise kaç haftalık hamile olduğunuzu yazalım.

Sevgiler. Allah, isteyen tüm meleklere hayırlı bir evlat nasip etsin İnşAllah.

Beta HCG testi örneği beta hcg testi,hcg testi,hcg beta 125 cikti hamilemiyim,hamile olduğumu kan testinde nasıl anlarım,kan testinde hamile olduğumu nasıl anlarım,kan testinde gebelik değerleri,hcg test örneği,beta hcg hesaplama,gebelik kan testi sonucu örneği,gebelik kan testi sonuç örneği, makalemiz hakkında sorularınızı, aşağıdaki bölümden bize gönderebilirsiniz.

“Beta Hcg değerleri ne zaman yükselir” için 261 yorum

  1. sosedova diyor ki:

    merhaba benim adetim yaklaşık bir hafta geçti,eczaneden test aldım negatif cıktı,kan testi yaptırdım bhcg 1.20 cıktı.bu sonuclara göre hamilemiyim acaba ?

  2. aygül diyor ki:

    ben dün kan testi yaptırdım 192 çıktı hamilemiyim , hamileysem ne kadarlık oluyor acaba ? teşekkürler

  3. azime diyor ki:

    Tani kisminda N91.1 yaziyor

  4. azime diyor ki:

    Total-hCG+Beta testi sonucu 0.100 cikti ne demek?

  5. ilayda diyor ki:

    ben adetime 5 gün kala test yaptırdm ve sonuç 0,3 çıktı referans 0,5,0 çıktı acaba hala hamilelik durumu olabilirni lütfen cvp sizce hala hamile olabilirmiym adetimn gununumu beklmeliyimm umuutsuzluğa kapılmk için

  6. Ahu Tas diyor ki:

    Merhaba benim gebeligim 6+2 gorunurken gec gebelik oldugu icin 5+2 gorunuyor doktor gebelik kesesini gordu fakat duzgun giden bir gebelik olup olmadigini kan degerlerimden saptamk istedi simdi kan degerlerimi sirasiyla yaziyorum 03 aralik 964 ,05aralik1647 ,11aralik4337 bu durumda kan degerlerinin bole olmasi normalli size sormak istedigim bu butun saglikli gebeliklerde kan degerleri iki kat mi artmalidir

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba sadece belli aralıklarla yapılan hcg testi yetersiz kalır usg incelemesi şart.Gebeliğin sağlıklı ilerlediğini anlayabilmek için değerlerin normal seyirde olması gerekir

  7. pınar diyor ki:

    Merhaba. Dün kan testini yaptırdım 40,77 cıktı bugun tekrar yaptırdım 77,12 cıktı ama daha adetime 4 gün var cok merak ediyorumm ama beklemem sart heralde gecikmeyi

  8. Reyhan diyor ki:

    Merhaba. Yaklaşık iki ay önce (yine hamileydim) bayramın üçüncü günü çocuğum tam oluşamadığı için düştüğünü söylemişlerdi. Bugün yaptırdığım kan testinde beta hcg değeri 4129 çıktı. hamile miyim? düşük yapmam bu hamileliğim için sıkıntı oluşturur mu?

  9. selma diyor ki:

    mrba ben kan testı yaptrdm sonuç 11.33 sonuç neyı gösterıyor lutfen cvp hmlemyım

  10. selma diyor ki:

    mrba ben kan testı yaptrdm sonuç 11.33 sonuç neyı gösterıyor lutfen cvp

    • Beyza diyor ki:

      Merhaba değer gebelik lehine

      • selma diyor ki:

        bır sorum daha olcak benım 2 aylık gecıkmem var adetım cok duzensızdır acaba gec döllenme olmus olabılırmı yoksa baska bırseydende yuksele bılırmı degerler

        • Beyza diyor ki:

          Lütfen test yaparmısınız ? 2 aylık gecikmeyle nasıl sabrettiniz…

          • selma diyor ki:

            ben yaptırdım fakat 11.33 cıktı acaba normalmı 2 ay gecıkmeye karsı yarın yıne yaptırcam kan testı bakalım ne cıkıcak korkuyorum bıraz ınsallah yukselmıstır benım merak ettıgım gec dollenme olurmu acaba cunku 2 ay gecıkme ve sonuc 11.33

            • Beyza diyor ki:

              2 aylık gecikmeye göre değer çok düşük sağlıksız gebelik söz konusu olabilir doktor kontrolünde olmanızı tavsiye ederim

  11. kübra diyor ki:

    İyi Akşamlar acilde beta hcg testi yaptirdim sonuc 1.2-3 hft 16-156 çıktı sizce hamilemiyim sonuç nedir?

  12. kübra diyor ki:

    İyi geceler acilde beta hcg testi yaptirdim ve sonuc 1.2-3 hft 16-156 çıktı hamilemiyim sizce sonuç nedir ?

  13. Gülsüm özdemir diyor ki:

    4 aralıkta 1.2 çıktı sonucum ama adetım 1 gun gecıkmıstı ve hala adet olmadım bugun 7 sı hamıle olablırmıyım

  14. HATİCE diyor ki:

    Merhabalar; adet dönemlerim düzenlidir, 28günde bir. Bu ayki günümde kahverengi lekelerım geldi birgün kesik kesik, sonrasında tamamen kesildi… Hafif bel kramplarım var. Ertesi gün kan testi yaptırdım SONUÇ mIU/ml 9,50-750 4.hafta diye devam ediyor fakat negatif yazıyor GEBE OLMAYAN POSTMENOPOZ
    Henüz regl olmadım, bugün 3.günüm…

  15. selin diyor ki:

    13008.00 kaç 5+4 gunluik hamileyim adet baslangicim 23 ekim kandegerim hmileleigime göre normal mi

  16. merve diyor ki:

    Adeti më 10 gün kala 3.98 çıktı teker yaptrym gerekirmi

  17. özgül diyor ki:

    kan testi yaptırdım beta hcg 148 çıktı. 2 kasım da evlendim. enson adetim 15 ekim. 2 güne tekrardan yaptırıcam kan testini. ben kaç haftalık hamileyim ve ne zaman ultrasonda keseyi görürüm

  18. Burcu diyor ki:

    ilk yapılan beta hcg 220,ertesi gün yapılan 412. son adetim 15 ekim 5 haftalık bir gebelik için düşük değerler midir?

  19. buse diyor ki:

    adetim 3 gün geçti karnım ve belim arıyor adetimden 14 gün önce esimle birlikte olduk hamile olma olasılıgım varmı ve test yapsam cıkar mı yardım edin lütfen

  20. hasret diyor ki:

    15 karın ve bel agreisiyla gitim 1.8 çıktı 2 sonra 34 nok 2 sonra 69 2gün sonra 113 bi kaç gün sonra 55 düşmüş 4 gün sonra 140 bu ne kafam darma duman kanamsa az gösteriyo iki gün araklı ne olur bi yardım bilgi

  21. derya diyor ki:

    Beta hcg 2.00cikti sonuc kesin negatfmi adetim 2gün gecti yaptirdim ama

  22. elif diyor ki:

    Merhabalar.beklenen adet tarihimden bir gun sonra bhcg testi yaptirdim.30.68 çıktı sonuc.yazilanlara bakiyorum benim degerim cok mu dusuk.idrar testindede silik cikiyor surekli.bugun 5 gun gecmis oldu.test hala silik.endiseliyim

  23. elanur diyor ki:

    sonucumda beta bcg <0.5 yazıyor ?? Bu ne anlama geliyor .. Ayrıca raporda gebelik hafta degerleride yazıyr hangisine bakılmalı ?? Bn ilişkiye girmedim hiç sadece adet düzensizligi için doktora gittigimde bana bu testi yaptırdı ??

  24. pelin diyor ki:

    Hcg değeri 83350 çıktı eylül 8de adet oldum kaç haftalık hamilelik vardır

  25. bahriye diyor ki:

    BetaHCG 0,71 hamılemıyım lütfen cevap velırmısınrız

  26. pelin diyor ki:

    Eylül 8 gibi olmuştu

  27. bahriye diyor ki:

    BetaHCG 0,71 0.1 0.18 < 5mIU/mL hamıllik varmı

  28. figen diyor ki:

    benim adetim 2 gün geçti ilk beta hcg 159 çıkti bir gun sonra da 186 hcg çıktı nedir bu

Siz de görüş, düşünce ve sorularınızı bize iletebilirsiniz.

Önceki yazıyı okuyun:
bebek_mama_yiyor
3-4 Aylık Bebek Menüsü

3 - 4 aylık olan bebeğe neler verilmeli ? Bebek menüsü örneği ve bilinmesi gerekenleri sizlere yazıyoruz sevgili anneler. Lütfen...

Kapat