gebe

Beta HCG testi örneği

Beta hcg testi örneği - Beta hcg testinden hamile olduğumuzu nasıl anlarız ? Kanda gebelik haftası değerleri ? Biz annelerin ve anne adaylarının daha dğrusu tüm kadınların en büyük özelliğidir sabırsızlanmak. Özellikle hamilemiyim değilmiyim gibi süreçleri araştırırken hep bu aralar netten bakarız her şeye. Yada sağdan soldan sorarız. Şimdi BETA HCG testi yaptırıp ta eline alanlar hamile kaldıklarını nasıl anlayacaklar nasıl anlarlar ? Bunun için sizlere bir adet test örneği sunmak istiyoruz hanımlar. Aşağıdaki teste bakarak hamilemisiniz değilmisiniz anlayabileceksiniz. Yukarıdaki tablolardan anlamayan arkadaşlarımız, lütfen konuda belirttiğimiz HCG mIU/ml değerlerinizi yazın bizlerde sizlere hamilelik durumu olup olmadığnı, var ise kaç haftalık hamile olduğunuzu yazalım. Sevgiler. Allah, isteyen tüm meleklere hayırlı bir evlat nasip etsin İnşAllah.


Beta HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır?

Beta HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır?

Merhaba hocam adetimden 4 gün geçti hcg testi aptırdım değerim 6,8 çıktı sizce hamilemiyim?HCG değeri kaç

Beta hcg kaç olunca bebeğin kesesi görülür?

Beta hcg kaç olunca bebeğin kesesi görülür?

İlkkez annelik deneyimini yaşayan gebelerimizin sayfamıza yönelttiği sık sorulardan biri hcg kaç olursa keseyi görücem ,doktora

Beta HCG testine göre kesin hamilemiyim?

Beta HCG testine göre kesin hamilemiyim?

Bu konu Beta HCG testine göre kesin hamilemiyim hakkında bilgiler vermektedir.

Beta Hcg nedir örnek sonuçlar ve değerler

Beta Hcg nedir örnek sonuçlar ve değerler

Bu konu Beta Hcg nedir ,örnek sonuçlar, ve değeri kaç olmalı hakkında bilgiler vermektedir.

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Tüp bebek beta hcg değeri değerleri ve tüp bebek sonrası gebelik testi nasıl anlaşılır ? Tüp

Gebelik Testi silik çıkarsa

Gebelik Testi silik çıkarsa

Biz kadınların özellikle çok meraklı olduğu ve bu tür testleri çok çok erken yaptığı ortada. Sitemize


Yorum Gönder

  1. diyor ki:(17 Ocak 2017 14:38)

    Merhabalar ben aşılama tedavisi görüyorum bugün test yaptırdım 0.233 çıktı daha doktorla konuşamadım geç çıktığı için sonuç adetim geçen ay 22sinde gelmişti.Tşkkürler

    1. Site Yönetimi diyor ki:(17 Ocak 2017 17:47)

      Merhaba değer gebelik lehine değil..

  2. diyor ki:(17 Ocak 2017 11:45)

    Ocak 07 de transferim oldu 10. Gün test yaptım beta hcg 5.3 doktorum üç gün sonra testi tekrarla dedi simdi de biraz kanamam var sizce tutunma kanamasımı adetmi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(17 Ocak 2017 12:53)

      Kanama yoğunsa gebelik sonlanıyor demktir. Lekelenme şeklindeyse yerleşmeye bağlı gerçekleşmiş olabilir.

  3. Necla pamuk diyor ki:(16 Ocak 2017 16:33)

    Doktora gittim hcg 2.05 gebelik mi acaba adetime iki hafta var

    1. Site Yönetimi diyor ki:(17 Ocak 2017 07:18)

      Değer gebelik lehine değil. Yahu adetinize iki hafta var bir okuyun gebelik testi nedir ne zaman yapılır diye 

  4. Özlem diyor ki:(13 Ocak 2017 12:10)

    Merhabalar. Ben 1 hafta önce evde yapılan testlerle gebelik testi yaptım 3 kez farklı markaların testini aldım ve 3'ü de pozitif çift çizgi çıktı. Ardından hastanede kan testi yatırdım Beta HCG değerim 1265,6 çıktı bunun da pozitif olduğu söylendi. Bugün hastaneye gittim doktor gebelik çok yeni kese oluşacak gibi gözüküyor dedi tekrar BHCG tahlili istedi 1500'lerde olması gerekiyormuş zannedersem kese gözükmesi için değerin daha kaç olması gerekli ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(13 Ocak 2017 12:23)

      Gebelik kesesi en erken Beta HCG değeri 1500′e ulaştığında 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 2000-3000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.

  5. diyor ki:(13 Ocak 2017 07:11)

    Bta hcg 0.29 hamile miyim acaba

    1. Site Yönetimi diyor ki:(13 Ocak 2017 07:21)

      Değer gebelik lehine değil.

  6. Merve diyor ki:(13 Ocak 2017 06:18)

    Aralik 15 de asilama yaptirdim ayin 10 da beta hcg degerim 804.77 persembe gunku degerim ise 899.48 dr dis yada bos gebelik olabilir dedi cumartesi tekrar yapilicak sizce sonuc nedir yardimci olurmusunz?????

    1. Site Yönetimi diyor ki:(13 Ocak 2017 06:26)

      Sonucu en iyi hekiminiz değerlendirebilri. Biz değere bakıp gebeliğiniz hakkında yorum yapamayız.

  7. diyor ki:(12 Ocak 2017 19:53)

    Kan testi yaptırdım sonuç 0.45 hamile miyim?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(13 Ocak 2017 06:26)

      Değer gebelik lehine değil.

  8. Diyor ki diyor ki:(11 Ocak 2017 17:34)

    Beta hcg de 0.100 çıktı ama başında yada sonunda < yada > işaret yok sonuç nedir

    1. Site Yönetimi diyor ki:(11 Ocak 2017 18:01)

      Değer gebelik lehine değil..

  9. diyor ki:(11 Ocak 2017 12:24)

    Merhaba son adetimin uzerinden 27gun gecti kan testimde degerim 29.76..gebelik varmidir?tesekkurler

    1. Site Yönetimi diyor ki:(11 Ocak 2017 12:48)

      Merhaba değer geblik lehine hekim kontrolünde olun

  10. Gizem diyor ki:(10 Ocak 2017 15:27)

    Merhaba bta hcg sonuc 1.20 referans aralıgı 0.00 -5.00 yazıyor gebelik varmıdır

    1. Site Yönetimi diyor ki:(10 Ocak 2017 17:10)

      Merhaba değer gebelilk lehine değil.

  11. Merhaba diyor ki:(10 Ocak 2017 12:35)

    Merhaba 0.231 yazıyor min 0-1 yazıyor hamilelik varmi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(10 Ocak 2017 13:10)

      Merhaba değer gebelik lehine değil.

  12. diyor ki:(09 Ocak 2017 14:52)

    Merhaba!Daha once de yazmiştim.22 aralikda embrio transferim oldu.beta hcg degerlerim: 02ocak 11.18 04ocak 15.89 06ocak 31.89 09ocak 160.8 01ocak tan az az kanamam vardi.04 ve 05 ocakta ise adet kanamasi gibi kanamam oldu.Açikcasi 06ocakta sonucu 0 bekliyordum. Bu sonuclar ne anlama geliyo.sevinemiyorum ,çok korkuyorum hayal kirikligi yaşamaktan.Bu 3cu tup bebek denemem.

    1. Site Yönetimi diyor ki:(09 Ocak 2017 17:32)

      Merhaba değer gebelik lehine tabi en sağlıklı bilgiyi hekiminiz vericektir. Biz değere bakıp gebeliğinizin seyri hakkında bilgi veremeyiz.

  13. diyor ki:(09 Ocak 2017 12:41)

    Beta hcg 1.20 Dr rahim duvarının kalınlastıgını ve cok kucuk kese gozuktugunu soyledi sizce hamileliğim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(09 Ocak 2017 17:41)

      Değeriniz gebelik lhine değil. Hekiminiz  keseyi gördüğünü söylemiş . İki zıt durum ..

  14. diyor ki:(06 Ocak 2017 10:44)

    Değer 0.100 hamilemizim 8 gün gecikti acil cevap lutfen

    1. Site Yönetimi diyor ki:(06 Ocak 2017 10:59)

      Değer gebelik lehine değil.

  15. Sol yanim diyor ki:(06 Ocak 2017 07:09)

    Slm adet gunumde rahatsizdim acile gttim orda kan testide yaptilar beta hcg 1.20 cikti normal dediler.hala adet olmadim 3. Gnumdeyim agrilarimda var sizce hcg yukselir mi?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(06 Ocak 2017 07:43)

      Merhaba değer gebelik lehine değil gecikmeniz için hekime görünün

  16. diyor ki:(04 Ocak 2017 15:00)

    Bana22aralikda embrio transfer edildi.02ocakta bhcg 11.18 çikti,bu gun 15.89 çikti.01ocaktan da az az kanamam var.doktorum cuma tekrar kontrole gel dedi.dış gebelikten şupheleniyor.beni nelerin bekledigini çok merak ediyorum.bu 3cu tup bebek denemem.

    1. Site Yönetimi diyor ki:(04 Ocak 2017 20:24)

      Merhaba dış gebelik kolay kolay teşhis edilmez stres yapmayın sakin olun. Bir müddet hcg değerleriniz belli aralıkla takip edilicek ona göre durumunuz netleşicek

  17. diyor ki:(04 Ocak 2017 10:04)

    Degerim 1.17 çıktı.hamile olma ihtimalim var mi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(04 Ocak 2017 10:11)

      Değer gebelik lehine değil.

  18. M diyor ki:(01 Ocak 2017 04:48)

    Beta hcg degerim 611 cikti daha once kimyasal gebelik yasamistim bugun tekrarini yapacam testin fakat sabirsizlaniyorum sizde klinik gebelik midir ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(02 Ocak 2017 07:03)

      Kimyasla gebelik müdahale gerektirmeyen kendiliğinden sonlanan bir gebeliktir. Bu durumu biz değerlendiremeyiz. Hekim kontrolünde olun.

  19. diyor ki:(31 Aralık 2016 15:34)

    55.11 poztif cikti acaba hamilemidir

    1. Site Yönetimi diyor ki:(02 Ocak 2017 07:06)

      Mehaba değer gebelik lehine.

  20. diyor ki:(30 Aralık 2016 13:15)

    Merhaba 2. Aşilamadan sonra 11.gün Kan testi yaptirdım değerim sizce yukselme ihtimali varmi tesekkurler

    1. Site Yönetimi diyor ki:(31 Aralık 2016 07:00)

      Aşılamada gebelik testi 16. gün yapılır siz erken yapmışsınız.Gebelik söz konusu olursa değer yükselir

  21. Drys diyor ki:(29 Aralık 2016 09:44)

    Merhaba adetime henüz 4 gün var bugün kan testi yaptırdım. Değerim 2.30 çıktı hamilelik söz konusu olabilir mi ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(29 Aralık 2016 10:25)

      Değer gebelik lehine değil gecikmeniz olursa testi tekrarlayın

  22. Sinem diyor ki:(28 Aralık 2016 22:56)

    Merhaba son regl günüme göre bir hafta gecikme var. İdrar testlerinin tamamı pozitif ama kan testinden anlayamadim. Değer 5.3 .nedir sizce .teşekkür ederim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(29 Aralık 2016 07:36)

      Merhaba değer şüpheli 3 gün sonra testi tekrar yapın.

  23. diyor ki:(28 Aralık 2016 15:38)

    Merhaba 23 aralikta catlatma ignesi oldum 27 aralikta mide agrisindan dolayi acile gittim gebelik de olabilir dedim kan testi ualtilar beta hcg 10 65 cikti gebelik var dedi doktor yarin yine kan testi yapilicak yukselme var ise gebelik dedi ama ben cok merak ediyorum sizde var midir?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(29 Aralık 2016 07:41)

      Merhaba değer gebelik lehine hekim kontrolünde olun.

  24. Ben sevgi diyor ki:(28 Aralık 2016 12:20)

    Hamilelik testi yaptım intnettn baktım ama anlamadım 1.20 nedir sizce

    1. Site Yönetimi diyor ki:(28 Aralık 2016 12:34)

      Değer gebelik lehine değil 

  25. cahan diyor ki:(26 Aralık 2016 13:32)

    beta HCG 4744.0 çıxdı. hamilemiyim? lütfen yanıtlayın kafam karıştı iyice

    1. Site Yönetimi diyor ki:(26 Aralık 2016 13:33)

      Değer gebelik lehine kesin tanı için hekim kontrolünde olun.

  26. ... diyor ki:(26 Aralık 2016 11:58)

    Surekli adet gecikmesi yasiyorum. Bu ay adet oldum 12 gun surdu daha sonra 13 gun sonra tekrar adet oldum. Hastahanede test yaptirdim beta hcg 0.1 ama alt kisimda 5. Hafta referans 271-7100 miu/ml yaziyor yardimci olur musunuz?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(26 Aralık 2016 12:04)

      Değeriniz gebelik lehine değil.Gecikmeniz için hekime görünün.Hormonal yada rahim kaynaklı sorun olabilir.

  27. diyor ki:(26 Aralık 2016 05:54)

    Beta NGC 5.3 adetime 10 gün var sonuç negatifmi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(26 Aralık 2016 07:05)

      Değer gebelik lehine değil. En az 3 günlük gecikmeniz olursa test yapın

       

  28. Nermin diyor ki:(25 Aralık 2016 14:02)

    10 kasımda oldum 1 hafta sürdü. Aradan 1 hafta geçtikten sonra yeniden adet oldum. O da 4,5 gün sürdü. 15 gün sonra yeniden adet oldum. 11 aralıkta bitti. 2,3 gün önce göğüslerimden süt benzeri bir sıvı geldi. Sonrasında gebelik testi yaptırdım Beta Hcg hormonu 3.2 çıktı. Normalde Adetim gecikirdi hatta bazen 2 ay falan olmaz sonrasında olurdum. Ama hiç bu tarz bir sıvı gelmezdi. Şu anda süt benzeri sıvının rengi şeffaflaştı. Hamilemiyim değilmiyim ?

    1. Site Yönetimi diyor ki:(26 Aralık 2016 07:11)

      Gögüsten süt gelmesi hormon bozukluğudur. O süt aktığı müddetçe gebe kalmazsınız. Bunu tedavi ettirmek için hekime görünün

  29. diyor ki:(24 Aralık 2016 16:13)

    Beta hcg 133,7 mIU/ml hamilelik varmi

    1. Site Yönetimi diyor ki:(24 Aralık 2016 18:29)

      Değer gebelik lehine hekim kontrolünde olun.

  30. TUĞBA diyor ki:(23 Aralık 2016 17:08)

    ( Beta-HCG 0.52 mlU/ ml ) sonuç nedir hamile miyim değil miyim

    1. Site Yönetimi diyor ki:(24 Aralık 2016 09:50)

      Değer gebelik lehine değil.