X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Çocuğum olmuyor ne yapmalıyım ?

Çocuğum olmuyor diyenler bunalımdayım diyenler çok mutsuzum ne yapmalıyım diyenler kadınlar kulübü hamilemiyim'de bir araya geliyor.

Çocuğum olmuyor diyenler bunalımdayım diyenler çok mutsuzum ne yapmalıyım diyenler kadınlar kulübü hamilemiyim'de bir araya geliyor.

Öncelikle çocuğunuzun olmadığına neye göre karar veriyorsunuz bunu çözmemiz gerekiyor. Örneğin siz üç beş aydır çocuk düşünüyorsanız ve bu süreçte çoıcuğunuz olmadıysa bunu düşünmeniz için çok erken olduğunu söyleyebilirim sizlere. Çocuğunuzun tam anlamı ile olmadığını yada olamayacağınızı ancak 1-2 yıldan sonra söyleyebilirsiniz.

Çocuğum olmuyor bunalımdayım çok üzülüyorum !

Çocuğu olmayan kadınların hemen bunalıma girdiği aşikar kızlar. Hemen umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Hamile kalmak için yazımızı takip edin ne yapmalıyım sorusunu kendinize sormalısınız çok üzülüyorum demeden önce yazımızı en ince ayrıntısına kadar incelemeli ve bunlardan hangisi bende var hangisi yok ben ne yapıyorum ne yapmalıyım şeklinde sormalısınız kendi kendinize.

çocuğum olmuyor ne apmalıyım

Eğer sizin 2 yıllık süreçte tüm denemelerinize ve yumurtlama günlerinde birlikte olmanıza regl takibi yapmanıza ve ovülasyonunuza dikkat etmenize rağmen çocuğunuz olmuyor ise ; Yumurtlama Tarihinizi Öğrenin

Öncelikle uzman bir doktordan bu hususta yardım almanız gerekiyor. Bunun için öncelikle sizin ( kadın olanların ) doktora giderek etraflıca tahlillerinin yapılıyor olması gerekiyor. Eğer sizde bir sıkıntı yok ise bu süreçten sonra artık eşiniz de bir dizi tahlillerden geçmeli ve ona göre sorunun kimde yada nede olduğunun tespiti yapılmalıdır. Ama lütfen iki yıl denemelerden sonra buna karar verin hemen doktora gitmek çözüm ya da sonuç alamamakta sizlerin sıkıntıya girmesine psikolojilerinizin yıpranmasına bozulmasına neden olabilir.

Hamile kalmak için nasıl plan yapılır konusunda tam olarak bunlara deyindik ve sizlerin hamile kalmasını kolaylaştıracak tüm yöntemleri yazdık. İncelemenizi tavsiye ediyoruz.

Akıl almak şekilde hamile kalanlar konusunda yazdık ama bu belki de yüzlerce onbinlerce kişinin başına yüz yılda bir gelir. Artık biraz akıllı olmanın ve hamile kalamama sıkıntılarının neler olduğunu öğrenmenin vakti geldi de geçiyor bile.

Adeti düzensiz bir kadın olabilir ve bebek istiyorum da diyebilirsiniz. Bunlar sizin hamile kalmanıza engel değil. Regli düzensizlerde hamile kalabilir. Bu konumuzu da inceleyebilirsiniz.

Yine kolay şekilde hamile kalmanızı kolaylaştıracak öneriler başlıklı konumuz da size son derece yardımcı olacaktır. Bu yöntemler ile bebeklerinize daha kısa sürede kavuşabilirsiniz. Hatta bu tür konulardan pozisyonları bile kaleme aldık sizlere bilgi vermek için.

Sevgili hanımlar, lütfen bir kaç ay denedikten sonra çocuğum olmuyor demeyin. Bu sürecin biraz uzun olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Sizlere sitemiz üzerinden bilgiler vermeye çalışırken, bebek beklediğiniz bu yolda yani hamilelik yolunda bebeğinizin neden ve niçin olmadığı hususunda da yararlı bilgiler vereceğiz. Bu bilgiler uzmanlarımızın bilgileri ışığında cevaplandırılıyor. Tabiki konulara yazabileceğiniz gibi HAMİLEMİYİM SORU SOR bölümünden de sorularınızı kayıt olmadan isim belirtmeden bizlere iletebilirsiniz.

Bebeği olsun isteyen anneler lütfen bizlere, sitelerimizden yayınlanan bütün konular üzerinden sorularınızı anlaşılır şekilde göndererek sorunuz. Bizler sizlerin en kısa sürede yüzde yüz hamile kalmanızı garanti edemeyiz belki ama en azından yardımcı oluruz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM ÇOCUĞUM OLMUYOR NE YAPMALIYIM