Merhabalar
Gerçekten gülümsettiniz beni çok yaşayın emi

Güneş burcunuz oğlak güzel. Çalışkan ve azimlisiniz benim gibi demek ki

Oğlaklar biraz kıskanç olurlar ama değil mi? Ve tabii çok inatçı oluyorlar. Ama azim başarı oğlaklarda ve tabii sadakatin en iyisi onlarda. Gelelim ay burcunuza. Ay burcu da kişilik analizini yapmaya yarıyor. Kendiniz bile hesaplayabilirsiniz. Ay burcumu hesapla diye yazınca tablo çıkıyor karşınıza ve tablodan size ait doğum bilgilerinizle hesaplayabiliyorsunuz. Şimdi sizinkini ben hesaplayayım size dilerseniz.
<b>nuraycik</b> isimli kullanıcımız soruyor
www.hamilemiyim.org
İlk tabloda güneş burcunuzu buluyorsunuz ki sizinki zaten belli. İkinci tabloda doğduğunuz gün ne ise onu tabloda bulup karşılığına gelen sayıyı aklınızda tutun. Ben sizin için sizinkini buldum bile. Doğum gününüz 5 olduğu için 5 e denk gelen sayı 2 oluyor tabloda. Yani oğlak burcundan 2 sayı ilerlediğinizde sizin ay burcunuz ortaya çıkıyor. Yani sizin ay burcunuz balık oluyor. Balık kişiliğinizi yansıtıyor demek oluyor. Yani balıklar biraz duygusal, hayal kurmayı seven insanlar oluyorlar sizde bu özellikler varsa tamamdır.
Oğlak burcu deyince oğlak burcu boğa burcu erkeği ile uyumunu bir misafirimiz sormuştu. Siz de oğlak ve bekar iseniz mutlaka bu konuya göz atın bir boğa sizin için uygun mu?
Oğlak kadını boğa erkeği uyumu kadınlar kulübü oğlak kadını boğa erkeği anlaşır mi hamilemiyim forum'da. Ayyy kızlar bu erkeklerden çektiğimiz nedir dimi eski sevgilim koç burcuydu ama Allah kimsenin başına vermesin koç burcu. Aman aman Allah bıktım neyse şimdiki sevgilim duymasın da kendisi...
www.hamilemiyim.org