Bacaklarımda çok fazla çatlak var nasıl geçirebilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bacakta çatlak neden olur kadınlar kulubü bacaktaki çatlak nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Kızlar bacaklarımda çok fazla çatlak var. Baldır bölgesi çok çok kötü sürekli pantolon giymek zorunda kalıyorum. Halbuki elbise giymeyi çok sevmeme rağmen giyemiyorum. Bacaklardaki çatlak nasıl geçer? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Bacaklarımdan çok rahatsızım görüntüsü hiç hoş değil. Bankada çalışıyorum yeri geliyor ceket mini giyiyoruz ama bu çatlaklardan dolayı maalesef bu mümkün değil.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım kadınların korkulu rüyalarından biridir çatlaklar. Bu kimi zaman ergenlikte büyümeye bağlı genişlemelere bağlı çatlaklara kimi zaman kilo alıp vermeye bağlı vücut esner dolayısı ile cildinizde resmen bir fay hattına dönüşür. Yine hamilelikle birlikte hem göbek bölgesi hem bacaklarda da esnemeye bağlı olarak çatlaklar oluşabilir. Sizde büyük ihtimalle kilo alıp vermeye bağlı olmuş olabilir yakın zamanda doğum yapmadıysanız. Çatlakların olmaması için mutlaka vücudunuzu nemlendirmeniz gerekir. Yine bol su içmek bol egzersiz ve spor yürüyüş yapmak çok önemlidir. Ama bu oluşmadan önceki önlemleri. Siz bir çözüm arıyorsunuz. Bacaklardaki çatlakların yok olması için size bir önerim var. Beyaz şekeri biraz badem yağı ve limon suyu ile karıştırıp bacaklardaki çatlak olan bölgelere masaj yapar gibi yedireceksiniz.


Bunu her gün 1 ay kadar tekrarlayın. Bakın bakalım geçecek mi çatlaklar. Ama bu arada bol su içmeye zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaya ve yürüyüş spora ağırlık verin daha çok bacakları çalıştıran egzersizler yapın. Ha kesin çözüm için lazer tedavisi de mümkün arkadaşlarım. Para çok olanda kesin çözümler elbet mümkündür.

''Vücut çatlaklarını önlemek için''

Bol su için, doğal yağlarla cildi nemlendirmek, kakao yağı, aloe vera jeli ile masaj, vazelin ile nemlendirme, yumurta akı, elma sirkesi, egzersiz ve spor.

Vücut çatlakları konumuzda da tüm bölgelerdeki çatlaklar için çözümler sunmuştuk sizlere. Şimdi ''vücut çatlaklarına ne iyi gelir'' yazımızı da inceleyiverin hemen aşağı linki bırakıyorum. Çünkü çatlaklar bölgesel olabiliyor kimi bacaklarda kimi göbek bölgesi ya da herhangi başka bölgelere bağlı olarak herkese hitap eden konu aşağıda hanımlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst