Cinsel İlişki Sırasında Çok Ağrım Oluyor Dayanamıyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Cinsel ilişkide ağrı kadınlar kulubü cinsel ilişkide ağrı ve acı hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar evleneli 6 ay oldu ama hala eşimle istediğimiz gibi bir cinsel ilişki yaşayamadık. Adamcağız benden bıktı 6 ayda. Ne yapsam bilmiyorum ama ilişki sırasında ağrı hissediyorum bırakın zevk almayı ağrı ve acıdan kıvrım kıvrım kıvrılıyor ve ağlayacak gibi oluyorum. Bitse de kurtulsam diye dua ediyorum. Eşimle severek evlendik ama hiç böyle olacağını tahmin etmezdim. İkimize de zehir oluyor o anlar ne yapacağım bilmiyorum. Cinsel ilişkide ağrı ve acı neden olur yardımcı olun bana.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bu denli ilişkide acı duymak normal değildir. Sizin de zevk almanız gerekir. Bazı durumlarda kuruluk olabilir ondan da hafif acı duyabilirsiniz. Ağrı duymak ağlayacak kadar ağrı hissetmenin altında önemli durumlar aranır. Örneğin vajinismus ilişkiye girememe rahatsızlığı ve çoğu kadında olabilen bir durum. Yine yumurtalık kistleri de ilişki sırasında ağrıya neden olabilir. Vajinal mantar da ilişki sırasında ağrı hissetmenize neden olabilir. Kullandığınız pedler bile ilişki sırasında ağrı yanma yapabilir. Bu saydıklarımın hepsinin de elbette çözümü var. Bazen şunları da deneyebilirsiniz. Eşinle konuşup rahatlayıp sonrasında rahat hissettiğin bir durumda ilişkiye girebilirsiniz. İlişki öncesi ılık bir banyo seni rahatlatacaktır. Eğer yine aşamadığın durumlar olursa dediğim gibi çözümü var ve kadın doğum uzmanına danışıp yardım alabilirsin.

İlişki sonrası kan gelmesi önemli bir konu mutlaka her kadının bilmesi gereken bilgilerin yer aldığı yazımız aşağıdaki linkte. Hanımlar kendinizi iyi tanımak vücudunuzu iyi tanımaktan geçer. Mutlaka bilmediğiniz şeyleri merak edip bilgi edinin emin olun yararı olacaktır. En azından birçok konuda iş işten geçmeden hızlı tanı edinmenizi sağlar.

 
Üst