Domates ve Pirinç Unu Maskesi Gençleştiriyor mu?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Domates ve pirinç unu maskesi kullananlar kadınlar kulübü domates ve pirinç unu maskesi yapanlar hamilemiyim forum'da.​


Cildimde ben bildim bileli lekelerim var. Cildimdeki lekeleri temizleyebilecek en son domates ve pirinç unu maskesi duydum. Deneyip faydasını görenler var mı? Özellikle lekeleri gideren ve cildi açıp beyazlatma özelliği de varmış. Özellikle cildin rengini açan ve lekeleri gideren şey domatesin içindeki bir maddeymiş ben de denemek istiyorum bu lekelere iyi gelir mi acaba arkadaşlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Arkadaşım domates ve pirinç unu maskesi ile cildin lekeleri gidebileceği gibi aynı zamanda cildi besleyip tazelemesi ile bilinen bir maske. Cildi yenilediği ve sorunlarını ortadan kaldırdığı için de gençleştirdiği söyleniyor. Domates içeriğinde bulunan asitler cilt lekelerini yok edip cildi yeniliyor. Yine pirinç unu da cildi yumuşatıp güneş ışınlarından korur. İkisi bir arada olunca cildi gençleştiriyor ve cilde bir ışıltı sağlıyor. Yani maskeyi denemeden önce cilt problemleriniz ya da hassasiyetiniz varsa mutlaka elinizin bir kısmında deneyin ya da bir cilt uzmanına danışmadan bu tür şeyleri denemeyin. Domateste özellikle içeriğinde bulunan güçlü asitler her cilde iyi gelmeyebilir. O yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Peki bebeğinizde oluşan doğumdan gelen doğum lekeleri nedenleri ve neden oluştuğunu aşağıdaki yazımızdan inceleyebilirsiniz. Bebeğinde doğum lekesi olan anneler yazımız ilginizi çekebilir.

 
Üst