Farmasi bb krem nasıl kullananlar yazabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Farmasi bb krem kullananlar kadınlar kulubü farmasi bb krem fiyat hamilemiyim forum'da.​

Kızlar farmasi herkes çok övüyor her ürünü ayrı güzelmiş. Hem bitkisel hem de kullananlardan çok güzel yorumlar alıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Özellikle farmasi bb krem kullananlar önerir misiniz? Kendi cildime göre kapatıcı bulamıyorum farmasi bb krem de güzel kapatıyor filan diyorlar. Bir de üye olunca ucuz oluyormuş ürünler öyle mi gerçekten? Şuan farmasi bb krem fiyatı nedir acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben de ara ara alıyorum bb krem almadım ama alıp kullanıp çok memnun kalan var. Temizlik ürünleri harika diyebilirim. Genel temizleyicisinden vazgeçemiyorum. Hele bir de sarımsaklı şampuanı var mis. Farmasi adını duyurmuş ama boşuna değil bence. Güzel şeyler yapıyor. Ürünlerine de güveniyor ki bu kadar ürünlerin alınmasından memnuniyetten bellidir. Farmasi bb krem de çok arkadaşımdan duydum. Çok güzel kapatıcılığa sahipmiş. Eskilerde avon filan vardı bilirsiniz. Ama Farmasi bence avondan daha iyi arkadaşım. Kapatıcılığı mükemmel ve pürüzsüz diyor arkadaşım da. Hiç sorunsuz kullananlara sorsak burada emin ol memnun olmayan yoktur kullananlardan. Belki sivilce yapma konusunda kötü olabilir ama cilt tipinize uygun olarak almalısınız. Mutlaka farmasi satıcılarından bilgi alarak alın kendi başınıza karar vermeyin. Onlar sürekli satış yaptığı için bilgileri de oluyor ürünler hakkında. Bb kremi 5ml olanı 30 lira gibi bir fiyata trendyol gibi sitelerde bulabilirsin ayrıca.

Farmasi zayıflamaya etkisi olan hindiba kahvesinin de olumlu yorumlarını çok görüyorum. ''Farmasi hindiba kahve ile zayıflayabilir miyim'' mutlaka buna da göz atmalısın eğer kahve ile aran iyiyse tabii.

 
Üst