Gano excel sabunu ile cildinde farklılıklar gören var mı kızlar ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gano excel kullananlar kadınlar kulübü gano excel sabun kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar Gano Excel satışı yapan var mı? Ürünlerini çok fazla görmeye basladim özellikle sabunları ilgimi çekmeye başladı. Kullananlar ve satışını yapanlar var mı nasıl etkileri acaba? Özellikle dürüst yorumları alabilirsem sevinirim. Gano excel sabunu kullananlar cildinize ne gibi etkileri oldu yaa merak içindeyim ben de almak istiyorum sabırsızlanıyorum kullanmak için.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gano Excel sabunların araştırdım biraz ve gördüğüm duyduğum yorumlar da çok olumlu. Sabunları özellikle cilt sorunlarına iyi geldiği söyleniyor. Gano Excel transparan sabunu cilt lekelerini gideriyor sivilce gibi sorunlar varsa engelleniyor. Keci sütü sabunu da aynı şekilde harika olumlamalar sunuyor cildinize. Şeffaf sabununu sanıyorum cildiniz için tercih edebilirsiniz. Gano Excel şeffaf sabunu içerisinde aloe vera papaya bitkisi yer almaktadır cildi nemlendirir pürüzsüz ve yumuşacık hatta cildinizin görünümünü parlak ve daha açık bir renk kazandırır aynı zamanda bu sabunla saçlarınızda yıkayarak hem güzelleşmesini hem de parlaklık kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Cilt sabunları hakkında kıllı sabunu merak edenler aşağıdaki linki tıklayabilirler. "Killi sabunu cildime ne kadar süre uygulamam gerekir" konumuzu aşağıdaki linkten incelemenizi tavsiye ederim.

 
Üst