Gözeneklerim çok kötü önerebileceğiniz neler var

S

sorumvar

Member

Gözeneklere ne iyi gelir kadınlar kulubü gözeneklere ne iyi gelir evde hamilemiyim forum'da.​

Kızlar gözeneklerime ne yapsam bilmiyorum. Her şeyi de sürmek istemiyorum ama evde yapabileceğim etkili gözeneklere iyi gelen doğal şeyler var mı arkadaşlar? Gözeneklere ne iyi gelir deneyen ve memnun kaldığınız kürler maskeler varsa alabilirim. Özellikle kozmetik o kimyasal şeyleri sürmüyorum doğal içerikli kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa önerebilirsiniz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çok doğru yapıyorsunuz bence. Kimyasal şeyler aslında cildimizi daha kötü yapıyor bu bir gerçek. En iyisi doğal şeyler ve cildimizin daha parlak canlı görünmesi için bol miktarda su içmelisiniz. En güzeli evde gözenek sıkılaştırıcı doğal maskeler denemek. Onun dışında cildinizi temiz tutmaya özen göstermelisiniz. Özellikle son yıllarda hem hava kirliliği hem hormonlu yiyeceklerden her yerimiz bozuldu hanımlar. Eskiden ne güzel her şey doğal her şey hormonsuz katkısız ne kimyasal ne bir şey. Ninelerimizin ciltleri al almış ne krem ne bir şey valla. Neyse size gözenek sıkılaştırıcı birkaç öneride bulunmak istiyorum.

''Gözeneklere ne iyi gelir evde''​

  • Limon cilde iyi gelir gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur
  • Buz yöntemi ile gözeneklerinizi küçültebilirsiniz
  • Doğal maden suyunu buz kalıplarına koyarak her gün tanesini cildinize sürerek gözeneklere iyi gelecektir
  • Haftada iki gün uygulayacağınız yumurta akı maskesi de gözenekleri küçültür
  • Salatalığı rendeleyin suyu ile yüzünüzü yıkayın bekleyin ve durulayın
Gözenek sıkılaştırıcı tonik arayanlara ''gözeneklerimi sıkılaştıracak tonik arıyorum'' yazımızda gözenek sıkılaştırıcı tonik ürünlerini bulabilirsiniz.

 
Üst