Hydrafacial hakkında bilgi almak istiyorum?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hydrafacial zararları kadınlar kulubü hdrafacial nasıl uygulanır hamilemiyim forum'da.​

Kızlar merhaba ben yen duyduğum bir şey merak ettim sizlere sormak istedim ama. Hydrafacial denilen cilt temizleme işlemi yaptırsam benim de yüzümde akne izleri ve lekeler var. Hydrafacial işlemi çok mu pahalı acaba bir de kaç seans sürer ki yaptırmak istiyorum. Ankarada yaşıyorum buralarda çok iyi merkezler vardır şimdi. Bir de bu işlemi uygularken acı filan hissediliyor mu ya da sonrasında tahriş durumu oluyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hydrafacial işlemi son yıllarda oldukça popüler bir cilt temizleme işlemi. Tek seansta bile oldukça derinlemesine cilt temizliği sağlayan ve cilde parlaklık veren bir işlemdir. Tabii yaptırdığınız yer çok önemli. Güvenilir ve daha önceden sağlam işler başarmış merkezlerde yaptırmanızı tavsiye ederim. Gözeneklerinizi temizler sıkılaştırır özellikle mevsim geçişlerinde oluşan cilt sorunlarını ortadan kaldırır. Bence yaptır derim ama dediğim gibi sağlam bir merkez bulmalısın. Bu arada ağrı sızı bir şey hissetmiyormuşsun. Bu işlem ağrı ve acısız 30 dk süren sonrasında da herhangi bir ödem ya da kızarıklık yapmayan bir işlem dolayısı ile günlük yaşamınıza hemen devam edebilirsiniz. Cildinizin tipine ve durumuna göre 4-6 seansta bu işlem tamamlanır. Ama tabii cildimiz makyajdır kötü hava koşulları günlük yaşam derken yine bu tür bir temizliğe ihtiyaç duyabilir. Bu sonsuz bir işlem değil onu da söyleyeyim de. hydrafacial işlemi merkezlere göre değişen fiyatları ile ortalama 800- 2000 arasında değişiyor. Tabii toplam temizliğin ücreti değil tek seans ücretidir.

Kış gelirken de böyle bir uygulamaya cildimiz ihtiyaç duyabilir. Özellikle kışın cildimizin ekstra bakıma neme ihtiyacı olabilir. Peki ''kışın cilt bakımı nasıl yapılır?'' yazımız hemen aşağıdaki linkte hanımlar.

 
Üst