İlişkiden sonra kanama yaşayanların bilmesi gerekenler

admin

admin

Administrator
Yönetici
İlişkiden sonra kanama yaşayanlar pembe leke yaşayanlar ilişki sonrası kanama neden olur kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizleri bekliyor.

Bir çok bayanın en sık karşılaştığı sorunlardan biride ilişki sonrası kanamalar ve lekelenmeler.Haliyle bu durum can sıkıcı olmakla beraber bayanlarda merak konusu olmakta.İlişki sonrası kanama ,ilişki sonrası lekelenme neden olur tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.



Birlikteliği bitirdiniz ve banyoya duşa yöneldiniz.O da ne kırmızı ,pembe bir kanama ..İlişki sonrası kanama hafife alınıcak bir durum değildir. Mutlaka rahim kaynaklı bir sorundan ötürü kaynaklanıyordur. Adet dışı her kanama incelenmeli ve mutlaka nedeni ortaya konmalıdır. Enfeksiyonlar,rahmin iç tabakasına tutunup rahimde kanama oluşmasına neden olabilir.Yada rahimde olan yaralar kanamaya sebep olabilir. Rahimde ki polipler rahim ağzından çıkıp kanamaya sebebiyet verebilir. Hormon bozukluğuna bağlı kanama gerçekleşebilir. Tedavi kanamaya yukarıda belirtilen durumlardan hangisi sebep olmuş ise, ona göre gerçekleştirilir. Erken tanı ve tedavinin yapılması ile beraber, bu hastalıktan kurtulmak elbette ki mümkündür.

Bu rahatsızlık tedavi edilmez ise şayet Zor hamile olma veya kısırlık gelişmesi,Fallop tüplerinin yaralanması ve pelvik yapışıklıklar,Ölümcül olabilen metastatik kanser,Şiddetli kanama gibi durumları doğurabilir.

İlişkiden Sonra Kan Gelmesi | Kadınlar Kulübü Hamilemiyim

Her ne sebep ile olursa olsun, ilişki sonrası kanama nın olması halinde, derhal doktora gidilmesi gerekmektedir.Cinsel ilişkiden sonra vajinal kanamayı teşhis etmek bir önem meselesi.Detaylı bir jinekolojik muayenenin yapılması ve bir takım tetkiklerin gerçekleştirilmesinin ardından, kanamanın neden gerçekleştiği meydana çıkacaktır.İnternette bilgi kirliliği mevcut ve bir çok bayan bu kanamaların gebelik kaynaklı olduğunu düşünüyor.Yukarda saydıklarımızı lütfen dikkate alın ve internette bu duruma çözüm aramayın ihmalkarlık istenmeyen ve geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir.

İlişkiden sonra kanama ile ilgili tüm yazılarımızı sizleri beğeni ve bilgisine sunduk KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM kullanıcıları. Bu hususta yardıma mı ihtiyacınız var ? O zaman doğru adrestesiniz sorularınızı bizlere göndererek yardım alabilirsiniz. Uzmanlarımız en kısa sürede sizlere dönüş yapacaktır.

İlişkiden sonra kanama yaşayanların bilmesi gerekenler kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da
 
Üst