İlk Cinsel Deneyimden Sonra Duyduğum Şey Acı

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İlk cinsel deneyim kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar yaa utanıyorum bunu yazmaya ama sormak istedim. Ben evleneli daha 15 gün oldu ama ilk gece de dahil olmak üzere hiç zevk aldığımı hatırlamıyorum. Sizler neler yaşadınız ilk cinsel deneyiminizde. Ben çok acı duyup kendimi geri çekiyorum. Bu böyle giderse yandık ki ne yandık. Bu evlilik hep böyle mi yürüyecek ne yapacağım bilmiyorum. Bunun daha kolay ve kadına da zevk veren bir yanı yok mu? Ablalarım bir akıl verin lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evliliğinizin bir ömür boyu sürmesini dilerim. İlk zamanlar böyle olması doğal. Hatta ne zaman zevk almayı deneyip kasılmayı bırakırsan o zaman daha farklı olacaktır her şey. Kendini biraz rahat bırakmayı dene bence. Eğer çok acı hissediyorsan kayganlaştırıcı jeller var onları deneyebilirsiniz. Emin ol sende keyif aldığında acı hissetmeyeceksin. Biraz erkeğin keyif aldığı kadar kadınlar da kendini zevk almaya odaklarsa iki tarafta mutlu olacak ve işkence olmaktan acı çekmekten kurtulursun. Daha 15 gün olmuş doğaldır bunlar. Yeni evlenmiş ve cinsel ilişki diye bir deneyim yaşıyorsun vücudun ruhun değişik bir durumu tanıyor. Her şey yoluna girer sadece hayatın tadını çıkarmaya bak lütfen.

Yeni evlisin ama ileride mutlaka bebek yapmaya karar vereceksiniz. Konumuzun başlığı hamile kalmak için en uygun günler mutlaka incelemen gereken bir yazı.

 
Üst