Karahindiba çayı iştahımı açar mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Karahindiba çayı kadınlar kulübü karahindiba çayı nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Merhaba kızlar ben kilo almak için uğraşıyorum da. Birkaç kişiden karahindiba çayını duydum. İştah açıcı özelliği varmış doğru mu? Karahindiba çayı kullananlar varsa kilo almak için bilhassa bana önerir mi? İştahım açılsa da razıyım. Akşama kadar yemek yemesem aramam valla. Biraz kilo alıp et tutmak istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım karahindiba direkt olarak iştah açıcı bir etkisi yok. Olmadığını biliyorum. Sen nereden duydun bilmiyorum ama karahindiba İbrahim Saraçoğlu nun tanıttığı bir ot ve bu karaciğere şeker hastalığına safra kesesi taş oluşumunu engellediğini biliyorum ben. Hatta iştah acici değil belki zayıflamaya yardımcı etkisi olabilir. Karaciğere iyi geldiği için karaciğer yağlanması filan onu azaltabilir. Sen kilo almak için mutlaka bir uzmana danis. Kilon da aşırı zayıf değilsen oluruna bırak yaa ne yapacaksın kiloyu biz alıyoruz ne oluyor. Sonra bu zayıf halini ararsın:) Şaka bir yana da gerçekten uzmana danışmanda fayda var.

Kilo vermek almak derken göbek ve bel yaglanmalarindan şikayetçi çok bayan var. "Göbek ve bel yaglanmalarindan nasıl kurtulunur?" Yazımızı inceleyin bence.

 
Üst