Kilo alabilmem için neler içmeliyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kilo aldıran içecekler kadınlar kulübü kilo aldıran içecekler hamilemiyim forum'da.​


Kimisi kilo vermek ister ama benim öyküm öyle değil. Bende aşırı zayıfım. O kadar zayıfım ki, bakan iğreniyor. Kız dediğiniz biraz alımlı olur. Ama bende sıfır yağ var. Kemiklerim görünüyor. Kıyafetlerimde üstümde çuval gibi duruyor. Anlayacağınız biraz kilo almam lazım. Genç kız oldum artık. Bu noktada ne yapmama gerekiyor bana birazcık yardımcı olabilir misiniz? Kilo aldıran içecekler ya da yiyecekler var mıdır yardımcı olun lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Kilo gerçekten de problem. Fazlası da azıda hoşnutsuzluk. Böyle bir durumda mutlaka diyetisyene gitmeniz şart. Onlar gerekli tahlil ve tetkikleri yapıyorlar. Gerekirse doktora yönlendirebiliyorlar. Nasıl kilo verilen diyet programları uygulanıyorsa, kilo aldırılan programlarda veriliyor. Kilo almanın da sağlıklı yöntemleri bulunuyor. Burada kahvaltı gerçekten de önemli bir yer tutuyor. Mutlaka kahvaltı yapın. Öğün atlamayın. Olabildiğince yağlı, karbonhidratlı ve proteinli besinler tüketmeye çalışın. Ara öğün yapacaksanız besin değeri yüksek yiyecekler tercih edin. SU tüketimi de oldukça önemli. Pekala tatlıya ne demeli? Elbette yemek sonrasında tatlı yemenizde kilo almanıza yardımcı olacaktır. Kilo alma yöntemlerine baktığınızda yatmadan öncesinde de bir şeyler tüketebilirsiniz. Ama tüm bunları diyetisyen tavsiyesinde yapmanız elbette daha da sağlıklı olacaktır. Ayrıca şimdi de sizin sorunuza gelelim ve kilo aldıran içecekler neler olabilir bakalım.

''Kilo aldıran içecekler''​

  • Gazlı içeceklerin hepsi kilo aldırır ama sağlıksızdır
  • Milkshake
  • Süt ve ayran yağlı süt tercih edebilirsiniz
  • Doğal meyve suları iştah açar enerji verir
  • Kremalı kahveler

Size kilo aldıran bir tarif te vermek istiyorum. Süt, yulaf ezmesi, muz, fıstık ezmesi, bal, badem, kakao hepsini miksere alıp karıştırıp gün içinde ya da yatmadan 2 saat önce tüketebilirsiniz içeceğinizi. Bu içecek size oldukça kalori sağlayacak kilo aldıracaktır. Kilo almak için ayrıca neler yapabileceğinize aşağıdaki linkimizden bakabilirsiniz. ''Kilo almak istiyorum ne yapabilirim''

 
Üst