Loreal paris haylaytır nasıl önerir misiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Loreal paris haylaytır kullananlar kadınlar kulubü loreal paris aydınlatıcı krem hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ben kendime aydınlatıcı almak istiyorum karar veremedim. Loreal marka çok iyi diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? Loreal paris aydınlatıcı mı yoksa başka bir marka önerir misiniz? Benim cildim çok soluk ve işe gittiğim için sabah leke hayalet gibi oluyorum en azından biraz canlı ve aydın görünüm istiyorum yüzümde. Haylaytır önerilerini alabilirim kızlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Makyaj yaparkan doğru makyaj kadar en az ürünlerin de doğru seçilmesi doğru sırayla ve kıvamında kullanılmasıyla güzel ve orantılı bir makyaja sahip olursunuz. Loreal ürünleri genelde iyi oluyor ama cilt tipinize göre tercih etmek önemli ama dediğim gibi. Loreal paris haylaytır ürününe gelince ürün cildi çok aydınlatıcı güzel bir aydınlık ve güzellik katıyor. Youtubede bir arkadaş tanıtıyordu cilde gözle görülür bir parlaklık ışıltı katıyor. Makyajın olmazsa olmazı bence. Loreal paris haylaytır kullanımı şu şekilde oluyor. Normal makyajınızı yapmada önce bazınızı nemlendiricinizi kullandıktan sonra haylaytır ile fondöteninizi karıştırıp yüzünüze yedirebilirsiniz. Göreceksiniz harika bir görünüm oluşacak. Likit olanını tercih ederseniz daha çabuk yüzünüzle kaynaştığını söyleyebilirim. Sabah daha sönük ve solgun bir yüz yerine ışıltınıza ışıltı katacak bu aydınlatıcıdan çok memnun kalabilirsiniz.

Kışın cilt bakımı önemi en az yaz kadar önemlidir. Kışın nasıl cilt bakımı yapılır hemen linkten konuya gidebilirsiniz. ''Kışın cilt bakımı nasıl yapılmalı'' konu linki hemen aşağıda arkadaşlar.

 
Üst