Matcha Çayı İle Zayiflayabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Matcha çayı kullananlar kadınlar kulübü matcha çayı zayıflatır mı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar matcha çayı ile zayıflamak istiyorum toz şeklinde aktardan aldım akrardaki adam da zayıflatır dedi kullanımını da anlattı ama bir de size sormak istiyorum sıcak suya koy iç dedi yapanlar varsa nasıl yaptınız. Ne kadar süre kullandınız ve zayiflamada etkili oldu mu gerçekten? Tadı nasıl icilebiliyor mu?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben her zaman diyorum böylesine otlar bitkiler kullanmadan önce bir diyetisyene sormanızda fayda var. Çünkü siz kendi bünyenize iyi gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz. Onun için kullanımı uygun mu değil mi önce diyetisyene sormaniz daha iyi. Japonya'da kullanılan orada yetişen bir çay yapraklarindan elde edilen bir çay. Matcha çayının zayıflattığı söyleniyor ama kullananlar biraz tadının kötü olduğunu söylüyor. Burada çayı doğru demleyip içmek çok önemli. Doğru kullanıldığında metabolizma hızlandırıcı, tokluk hissi veren bir çay. Doğru hazırlanışı da kaynamış bir bardak suya 1 çay kaşığı toz matcha eklenir ve iyice cozuldukten sonra sabah akşam tüketilebilir. Eğer tadı kötü ve icemiyorsaniz süt ile birlikte tüketebilirsiniz deniyor.

Metabolizmayi hızlandırmak kilo vermek için çok önemlidir onun için metabolizma hızlandırıcı öneriler hemen aşağıdaki yazimizda.

 
Üst