Postpill One kullananlar hamilemiyim ?

• Konbuyu başlatan postpillone
  • Başlangıç tarihi
P

postpillone

Guest

Postpill one kullananlar yorumları hamilemiyim acaba ?

Kız arkadaşımla regl olduğu 14 kasım yani ilk gün akşamı birlikte olduk ben kendimi uyarıldığını hissedip geri çektim dışarı boşaldım. Ancak emin olmak adına 6. Saatinde postpill one marka ilacı kullandık. Hap sonrası kanaması 24 kasımda bitti bu arada da İlişkiden sonraki 6. Ve 8. Günde idrardan erken gebelik testi yaptık negatif. 5 aralık tarihinde lekelenmesi oldu, öncesindede göğüs hassasiyeti oluştu. düzenli adet olduğu için 28 gün sayıp adetinin başlaması gerek 12-13 aralık öncesi yaklaşık 4 gün öncesi Baş ağrısı başladı ancak regl olamadı bu noktada 12 aralık tarihinde bir erken gebelik testi daha yaptık oda negatif çıktı sanırım yaşadığı stres ve kullandığı haptan dolayı geciktiğini hamilelik riskini olmadığını düşünüyoruz ama sizinide fikrinizi merak ediyoruz. Saygılarımızla

S

Sude

Guest
Selamlar hayatım,

Siz gereğini yapmışsınız ve ilaç ta kullanmışysınız. Bu arada adet olamamasının nedeni emin olun stres kaynaklıdır. Negatif çıkmış testler buna göre hamilelik riski yok ama biraz daha dikkat edin lütfen. Sürtünmeli birlikteliklerden gebelik oluşur ve ertesi gün hapı yüzde yüz korumaz aşağıdaki konuyu lütfen inceleyiniz.

Yukarıdaki konunun haricinde stres adeti geciktirir başlıklı yazımızı da incelemenizi, buna göre önlem almanızı tavsiye ediyoruz.

İyi günler, bi sorum olucaktı benim de size. Adetimin bitiminden 3 gün sonra iliskiye girdim geri çekilme yöntemini kullandık ve hemen postpill one ertesi gün hapı kullandım. 1 hafta sonra kanamam basladı yani bugün adet miyim değil miyim bilmiyorum adetim düzensiz ama gebe kalma ihtimalim var mı?

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Merhabalar Sude, adetin bitiminden sonraki bir hafta da her türlü gebelik için tehlikesiz zamandır. doyalısı ile ben hamile kalacağınıza pek ihtimal veremiyorum. Ertesi gün hapı da kullanarak kanama yaşamışsınız yok kuzum hamilelik söz konusu olamaz. Ama biraz daha dikkatli davranmanı tavsiye ediyorum sana.

F

feyza

Guest
merhaba benim de bir sorum olacaktı 14 ağustos pazar erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiyr girdik ancak içime boşalma olmadı ama emin de olamadık o yüzden 12 saat dolmadan ertesi gün hapı kullandım. 3 gün sonra tekrar birliktelik oldu ancak hap alma gereğinde bulunmadık aynı bugün de (20 ağustos) kanamam geldi sizce neyden kaynaklıdır. çünkü reglime henüz baya var? hamile değilimdir değil mi ya

A

Ayraz

New member
Merhaba benim bir sorum var. Yeni evliyim
1 Eylül en son regl tarihim 15 eylülde korunmasız ilişki yaşadım. Bayağı bekledik rahim yoluna ulaşması için bir süre bekledim ayaklarım yukarıda fakat 2 gün sonra postpill one kullandım. 23 eylülde kahverengi bir akıntı geldi 24 eylülde regl oldum. Yani iki gündür hastayım yaklaşık 1 hatadır kasık ve bel ağrım var her akşam istifa ediyorum mide bulantım var anlam veremiyorum hamile miyim sizce? Normalde çok düzenli regl olurum en fazla 2 önce ya da 1-2 gün sonra regl olurum. 1 hafta önce regl oldum? Bilgili birisi yazsın lütfen

A

Ayraz

New member
1 Eylül en son regl tarihim 15 eylülde korunmasız ilişki yaşadım. Bayağı bekledik rahim yoluna ulaşması için bir süre bekledim ayaklarım yukarıda fakat 2 gün sonra postpill one kullandım. 23 eylülde kahverengi bir akıntı geldi 24 eylülde regl oldum. Yani iki gündür hastayım yaklaşık 1 hatadır kasık ve bel ağrım var her akşam istifa ediyorum mide bulantım var anlam veremiyorum hamile miyim sizce? Normalde çok düzenli regl olurum en fazla 2 önce ya da 1-2 gün sonra regl olurum. 1 hafta önce regl oldum? Bilgili birisi yazsın lütfen
Ayrıca hamile kalma riski yüksek bir günde birlikte oldum

A

Ayraz

New member
1 Eylül en son regl tarihim 15 eylülde korunmasız ilişki yaşadım. Bayağı bekledik rahim yoluna ulaşması için bir süre bekledim ayaklarım yukarıda fakat 2 gün sonra postpill one kullandım. 23 eylülde kahverengi bir akıntı geldi 24 eylülde regl oldum. Yani iki gündür hastayım yaklaşık 1 hatadır kasık ve bel ağrım var her akşam istifa ediyorum mide bulantım var anlam veremiyorum hamile miyim sizce? Normalde çok düzenli regl olurum en fazla 2 önce ya da 1-2 gün sonra regl olurum. 1 hafta önce regl oldum? Ayrıca hamile kalma yüksek bir günde birlikte oldum. Bilgili birisi yazsın lütfen

N

Nazlı123

New member
Merhaba 26 Eylül günü erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik boşalma olmadı ama yine de zevk suyundan hamile kalma ihtimalim olabilir diye yaklaşık 8 9 saat içinde Ertesi gün hapı kullandım Bugün Regl olmam lazımdı fakat olmadım stresten midir acaba yoksa hamile olabilir miyim

S

Sevgi

Guest
Merhaba dün sevgilimle korunmasız ilişkiye girdik içime boşalmadığını söyledi dışarı boşaldığını da gördüm ama korkuyorum biraz içime geldiyse diye 24 saat içinde postpill one kullandım reglime yaklaşık 10 gün var hamile kalma ihtimalim var mı gerginim