Postpill One kullananlar hamilemiyim ?

  • Konbuyu başlatan postpillone
  • Başlangıç tarihi
P

postpillone

Guest

Postpill one kullananlar yorumları hamilemiyim acaba ?


Kız arkadaşımla regl olduğu 14 kasım yani ilk gün akşamı birlikte olduk ben kendimi uyarıldığını hissedip geri çektim dışarı boşaldım. Ancak emin olmak adına 6. Saatinde postpill one marka ilacı kullandık. Hap sonrası kanaması 24 kasımda bitti bu arada da İlişkiden sonraki 6. Ve 8. Günde idrardan erken gebelik testi yaptık negatif. 5 aralık tarihinde lekelenmesi oldu, öncesindede göğüs hassasiyeti oluştu. düzenli adet olduğu için 28 gün sayıp adetinin başlaması gerek 12-13 aralık öncesi yaklaşık 4 gün öncesi Baş ağrısı başladı ancak regl olamadı bu noktada 12 aralık tarihinde bir erken gebelik testi daha yaptık oda negatif çıktı sanırım yaşadığı stres ve kullandığı haptan dolayı geciktiğini hamilelik riskini olmadığını düşünüyoruz ama sizinide fikrinizi merak ediyoruz. Saygılarımızla
 
S

Sude

Guest
Selamlar hayatım,

Siz gereğini yapmışsınız ve ilaç ta kullanmışysınız. Bu arada adet olamamasının nedeni emin olun stres kaynaklıdır. Negatif çıkmış testler buna göre hamilelik riski yok ama biraz daha dikkat edin lütfen. Sürtünmeli birlikteliklerden gebelik oluşur ve ertesi gün hapı yüzde yüz korumaz aşağıdaki konuyu lütfen inceleyiniz.


Yukarıdaki konunun haricinde stres adeti geciktirir başlıklı yazımızı da incelemenizi, buna göre önlem almanızı tavsiye ediyoruz.

İyi günler, bi sorum olucaktı benim de size. Adetimin bitiminden 3 gün sonra iliskiye girdim geri çekilme yöntemini kullandık ve hemen postpill one ertesi gün hapı kullandım. 1 hafta sonra kanamam basladı yani bugün adet miyim değil miyim bilmiyorum adetim düzensiz ama gebe kalma ihtimalim var mı?
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Merhabalar Sude, adetin bitiminden sonraki bir hafta da her türlü gebelik için tehlikesiz zamandır. doyalısı ile ben hamile kalacağınıza pek ihtimal veremiyorum. Ertesi gün hapı da kullanarak kanama yaşamışsınız yok kuzum hamilelik söz konusu olamaz. Ama biraz daha dikkatli davranmanı tavsiye ediyorum sana.
 
Üst