Merhabalar
Yüzde yüz koruyor demek çok isterdim ama maalesef ki prezervatifle koruma yönteminin yüzde yüz kesin bir koruyuculuğu yok. En bilinir ve garantisi spiral olmasına rağmen spiralle de hamile kalanlar vardır.
Prezervatif ile hamile kalanlar elbette vardır çünkü dediğim gibi koruyuculuğu yok. En kötüsü bir bebeğiniz olur fena mı?

Prezervatifler lastikten üretiliyor nihayetinde nasıl bir korunma bekliyorsunuz ki bundan. Ufacık bir delinme bile hamile kalmanızı kolaylaştırır. Daha iyi garanti bir korunma yöntemi denemelisiniz eğer bebek düşünmüyorsanız ama benim size tavsiyem daha çok yeni evlisiniz korunmayın bence ileride bebeğiniz olmadığında bu sefer tedavi yöntemlerine bir sürü para dökersiniz. Tabii inşallah öyle bir şey olmaz. Yine de siz bilirsiniz aile planlamanızı en iyi siz bilirsiniz yani. Dediğim gibi spiral ile korunup hamile kalan çok yakınım olduğunu biliyorum ki prezervatif onun yanında çok basit.
Çok sorulan sorulardan biri de kayganlaştırıcı kullanmak hamile kalmayı engeller mi zorlaştırır mı? Bu konu ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
KREM TÜKÜRÜK KAYGANLAŞTIRICI JEM KULLANANLAR HAMİLELİĞİ ENGELLER Mİ ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim
www.hamilemiyim.org