Spiral Taktırdım Kahverengi Leke Normal mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Spiral sonrası kanama kadınlar kulubü spiral sonrası kanama olur mu hamilemiyim forum'da.​


Geçen ay adetimin 3. günü bakır spiral taktırdım. Doktorum kanama olabileceğini söylemişti ama yani 5 gün sürmesi normal mi merak ettim. Spiral taktıranlara sormak istiyorum. Spiral taktırdıktan sonra kanaması olanlar kaç gün kanama sürdü ve ne şekildeydi merak ettim. Acaba bu kanamanın uzun sürmesi spiralin kendini atması olabilir mi? Koruyuculuğunu yitirmesi ile ilgisi olabilir mi? Spiral sonrası kanaması olanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Spiral koruyuculu en yüksek olan korunma yöntemlerinden biridir. Taktırdıktan sonra ise kanama olması doğal doktorunuzun da dediği gibi ama 1-2 gün filan süren bir kanama olabilir sizin 5 gün olmuş bir kanamadan bahsediyorsunuz. Tekrar kontrole gitmenizde fayda var. Doktorunuz spiralin durumuna bakmalı ve bu kanamadan bahsetmelisiniz. Yeni dönem adetinizden bahsetmemişsiniz olmadınız galiba? Ama bence adetinizi beklemeden bir doktora görünmenizde fayda var. Kanamanız leke şeklinde de olsa önem arz ediyor ve bu günlerde ilişkiye girmediniz. Çünkü spiral takıldıktan 10 gün içinde de ilişkiye girilmez.

Spiral olsa dahi hamile kalanları duyuyoruz. Spiral varken hamile kalma olasılığı nedir? Spiral varken hamile kalınır mı? Önemli bulacağınızı düşündüğüm konunun linkini aşağı bırakıyorum.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Sitemizin anasayfasında daha önceden kahverengi akıntı ile ilgili konular açmıştık. " kahverengi akıntı neden olur " başlıklı aşağıda ki konumuzu inceleyin lütfen.


Adet öncesinde kahverengi akıntı yaşayanlar var bu durumu da sitemizde makale yazarak açıklamıştık. Bu konumuzu da aşağıdaki linkten görmeniz mümkün ayrıca sorularınız olur ise lütfen sitemize kayıt olarak bizlere gönderiniz.

 
Üst