Ovülasyon testinde silik çizgi çıktı hamilemiyim kızlar

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Ovülasyon testinde silik çizgi çıktı hamilemiyim ? Kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


selamlar arkadaşlarım üç aydır bebeğimiz olsun diye eşimle dua ediyoruz ve uğraş veriyoruz. Tüm şeyleri biliyorum ovülasyon testi almıştım ikinci çizgide belirti acaba hamileliğim var mı tam anlatayım da ovülasyon testini yaptık ve ikinci çizgi çıktı ne oluyor bu hamilelik mi var tam anlayamadım yardımcı olabilir misiniz bana ?

 
Son düzenleme:
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar değerli kullanıcımız bize ulaşarak sorunuzu gönderdiniz ama aslında bi karışıklık yaşıyorsunuz öncelikle ovülasyon testleri sizin yumurtlama gününüzü gösterir dolayısı ile onun ikinci çizgide olması ovülasyon yani hamilelik için doğru günde ve zamanda olduğunuzu gösteriyor. Aşağıdaki konudan bilgi almanızı rica ediyorum.


Bu testin yapılışında zamanda önemli ne zaman ovülasyon testini yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim diyor iseniz aşağıdaki konumuzu lütfen inceleyiniz.


OVÜLASYON TESTİ DEĞERLENDİRME HAMİLE KALMA OLAYI


Aşağıdaki soru cevap bölümüne gelen bir soru vardı ordan cevapladık. Sizdeki ikinci çizgi silik çıktı dediğiniz şeye aynen uyuyor inceleyin tüm açıklamaları orda yaptık hayatım.

 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Ovulasyon testi eğer çift çizgi çıkıyorsa bu hamilelik henüz değil ama yumurtlamanın olduğunu yani bu günleri ilişki baabında boş geçirmemeniz demek oluyor. Birleşme anında hamile kalabileceğini gösterir yani.
 
Üst