Hamilelik testinde ikinci çizgi sorunsalına cevaplar

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Hamilelik testinde ikinci çizgi silik çıktı çizginin silik çıkması belli belirsiz solgun çıkması dağılması kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Hamilelikle ilgili bilgiler verdiğimiz sitemiz hamilemiyim.org ardesinde bizlere gelen soruların çok büyük bir bölümü iki şekilde geliyor kızlar. Sürtünme ile hamilelik durumunu soranların yanı sıra gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması ile ilgili çoğu zaman kafa karıştıran beyin yakan sorular geliyor. Tabiki bunların yanı sıra adetliyken hamile kalınır mı gibi sorular da almıyor değiliz. En fazla iki dedim ama bu üç şekilde sorular geliyor. Durun şunu 4 yapalım bir de yerleşme kanaması yaşadığını zanneden kadınlarımız var onu unutursak olmazdı.


Soru cevap şeklinde ilerler isek daha mantıklı olacaktır diye düşüyorum. Buraya yazdığımız içerikte, sizin aradığınız bilgiler yok ise bizlere ulaşıp sorularınızı gönderebilirsiniz değerli kadınlar kulübü hamilemiyim misafirleri bunu baştan belirtelim sizlere şimdi başlıyoruz.

Hamilelik testinde ikinci çizgi belli belirsiz çıktı ve dağıldı hafif pembe

İdrardan yaptığınız gebelik testlerinde eğer sizler böyle bir durum ile karşılaşıyor iseniz bir kaç şeye dikkat çekmemiz lazım. Öncelikle gebelik testinizi adetiniz geçtikten sonra yapmalısınız. Adetiniz geçti ise ve belli belirsiz şekilde ikinci çizgi silik çıktı ise hamile olabilirsiniz demektir. Net hamilelik bulgusu için beta hcg testi yaptırmanızın vakti gelmiş demektir.

Adete 10 gün kala 5 gün kala hamilelik testi yapılmaz.​


Değerli kadınlarımız sevgili anne adayları. Sizler hamilemiyim diye düşünmeden önce hamilelik testlerini doğru zamanda yapmayı bilmeli ve öğrenmelisiniz. Her testin sonucu yüzde yüz doğru çıkmayabilir. İster idrardan yapılan testlerden isterse kan testi yani bhcg testi yaptırın eğer zamanında yaptırmamışsanız bu testi, doğru sonuç alamazsınız burası yüzde yüz kesindir. Zaman çok önemli. Lütfen aşağıdaki konumuzu inceleyiniz.


Hiç bir şekilde gebelik testine ulaşma imkanım yok nasıl hamilelik testi yapabilirim ? Kendimi hamile gibi hissediyorum diyor iseniz, bilimselliği yüzde yüz kanıtlanmamış olsa bile aşağıda yer alan Evde limonla karbonatla gebelik testi yapmayı anlatmıştık. Deneyebiyirsiniz kızlar.


Göğüslerin hassas olması ile başlayan en belirgin belirtileri sizler için daha önceden yine sitemizde yazmıştık. Testlerden önce de bi bakın bakalım aşağıdaki belirtilerin tamamı ya da büyük bir çoğunluğu sizde var mı. Böylece yüzde yüz hamilemiyim diye anlayabilirsiniz.


Sonuç: Yapılacak olan her testin olası şekilde doğru olduğu kabul edilmektedir. Dünyada yer alan kadınlar, hamileliklerini bu testler ile anlıyorlar. Güvenebilirsiniz. Özellikle eczanelerde satılanların tamamı yüzde yüze yakın sonuç vermekte, Kan testi ise sıfır hata ile sonuca sizi ulaştırır. Test zamanının hamilelik ile çok büyük ilgisi ve önemi bulunmaktadır. Doğru hamilelik testi sonucu için adetinizin geçmesini beklemelisiniz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM FORUM​

 
Son düzenleme:
Üst